Nu een crematie? Je kunt ons nu bellen: 088 – 848 82 27 24/7 Online

Beoordelingen

"Ben zeer tevreden over begeleiding van Amstel Uitvaarten. Het was een zeer waardig afscheid geworden, mede door vriendelijke en behulpzame begeleiding van Peter van Schaik en op locatie Will Bierman Top geregeld! Met vriendelijke groet,"

5

"Een eenvoudige uitvaart, zonder toeters en bellen. Precies zoals mijn vrouw het wilde."

5

"Beste Peter, Bedankt voor jullie diensten namens mijn moeder voor de prima begeleiding v.w.b. het regelen van de crematie door jullie in de persoon van Wilma. Ze wees ons steeds op belangrijke aandachtspunten en mijn moeder en de aanwezigen hebben de crematie van mijn vader ervaren als fijn en positief ervaren. Danny"

5

"beste peter van schaik wij willen u nogmaals hartelijk danken voor het begrip en mede leven met het verlies van onze moeder u heeft het verzorgt zoals wij het het liefst wilden u heeft iets wat voor u toch wel zakelijk is zo persoonlijk mogelijk gemaakt dat heeft ons heel goed gedaan ook heeft u ons goed geinformeerd en kwamen wij niet voor verassingen te staan het was erg fijn dat u alles zo snel geregeld heeft zoals wij gevraagd hadden. bij deze dank u wel namens de gehele familie"

5

"Geachte heer van Schaik, beste Peter, Vanaf aanvang tot op heden zijn wij uitermate tevreden over uw dienstverlening, heldere uiteenzetting, professionele begeleiding, het nakomen van afspraken en vanwege uw oprechte zorgzaamheid ingevolge de uitvaart van onze dierbare moeder, schoonmoeder en oma. Woorden schieten hiervoor tekort en wij kunnen hiervoor maar één woord bedenken, '' SUBLIEM ''. Uw steun in deze waarderen wij oprecht en wensen dat u verdere levensloop voorspoedig verloopt. Ontzettend bedankt voor het vertrouwen ! Met vriendelijke groeten. Hoogachtend, Jerry, Monica en Jasmin"

5

"Beste Peter, Nog hartelijk dank voor de uitstekende begeleiding bij het afscheid van mijn vrouw jongstleden vrijdag. Mooi dat je zelf ook nog even aanwezig kon zijn. Ook fijn was dat we werden opgevangen door een begeleider van het uitvaartcentrum zelf. De afscheidsruimte was precies goed, qua grootte en qua inrichting. We hebben zo op een indrukwekkende wijze afscheid kunnen nemen. Alle aanwezigen vonden het een mooi afscheid. Ook mijn hond die nog een paar likjes aan mijn vrouw heeft gegeven. Na afloop hebben we heerlijk geluncht in Lage Vuursche en ’s middags met vrienden en kennissen een borrel gedronken op het leden van mijn vrouw. Ik zal je - Amstel Uitvaarten - zeker aanbevelen bij anderen. Groet, Cock"

5

"Onlangs afscheid van mijn moeder genomen, dit was haar keuze. Zij had een uitgesproken mening over de wijze waarop haar afscheid diende plaats te vinden. Jullie zijn onze weg geweest. Een lichtpunt, steun en toeverlaat in donkere tijden. Waardoor het afscheid van mijn moeder geen diep, donker en verdrietig moment is geworden, maar een moment van vrede, rust, respect en liefde."

5

"Opa wilde een simpele besloten uitvaart. Peter - van Amstel Uitvaarten- heeft dat perfect en met respect uitgevoerd. Mijn dank hiervoor. Monique"

5

"Toen onze (schoon)vader, die in Wallonië (zuid België) woonde, overleed, waren we op zoek naar een begrafenisondernemer. Omdat Wallonië Franstalig is konden wij geen ondernemer vinden die Nederlands sprak. Toen kwam het idee om de uitvaart in Nederland te doen. Om de kosten zo laag mogelijk te houden kwamen bij budgetcrematie uit van Amstel uitvaarten. Het pakket intiem, die zij aanboden, spraak ons zeer aan. Peter van Amstel uitvaarten heeft een vervoerder gevonden van België naar Nederland en regelde allerlei andere zaken naar volle tevredenheid. De tweede dag na het overlijden is onze (schoon)vader op een waardige manier opgehaald. De uitvaart zelf was nog mooier dan wij hadden gehoopt en verwacht. Wij hebben op een mooie wijze afscheid genomen van onze (schoon)vader. Onze (schoon)moeder zal haar uitvaart op dezelfde wijze willen doen als het haar tijd is. Waardering 5 sterren Wilma en Rolf van Lit"

5

"Peter van Amstel Uitvaarten heeft ons uitstekend ontzorgd in een zeer zware periode. De goede bereikbaarheid, uitleg en begeleiding door het traject heen hebben ons ontzettend geholpen! Ik kan Peter enkel ontzettend bedanken en aan iedereen aanbevelen!"

5

"Geachte heer van Schaik, Het is al weer even geleden (6 april), dat U de uitvaart heeft verzorgd voor mijn broer. Hierbij wil ik U, ook namens mijn ouders en andere familieleden, bedanken voor de goede zorgen vóór, tijdens en na de crematie. Vooraf wist ik niet wat ik kon verwachten en was dan ook enigzins sceptisch. Echter het eerste telefoongesprek en de direct daarop volgende uitgebreide persoonlijke mail gaven mij een goed gevoel. Ook de kontakten daarna heb ik als zeer prettig ervaren. Hiervoor mijn complimenten. Henk"

5

"Crematie op maat bij Amstel uitvaarten/budgetcrematie hebben wij als zeer goed ervaren. Geen onnodige kosten, alles kan op maat en naar wens ingevuld worden. Wij vonden de communicatie prettig en met de overledene is zeer respectvol omgegaan. Wij vonden het heel bijzonder dat iemand bij het ophalen van de overledene een stuk voor de auto heeft gelopen. De kosten zijn, door het weghalen van zaken die niet nodig zijn, zeer vriendelijk in vergelijking met veel anderen. Wij bevelen dit bedrijf aan. Met vriendelijke groet, Trix en Jos"

5

"Na het overlijden van onze vader hebben wij contact gezocht met dhr van Schaik van Amstel-uitvaarten. Alle communicatie is telefonisch, wat voor ons toch een beetje onwennig was. Het was geruststellend om mee te maken dat zeer helder werd gecommuniceerd en alles duidelijk via e-mail werd bevestigd. De begeleiding was top. De uitvaart was in Voerendaal en ook daar zijn wij zeer over te spreken. Wij werden daar heel goed ontvangen en geholpen. Iedereen toonde daar de empathie die wij nodig hadden. Het is misschien vreemd om te zeggen, maar voor de prijs die wij betaalden, was de kwaliteit van de diensten zeer hoog. Wij kunnen Amstel-uitvaarten zeker aanbevelen. Met vriendelijke groeten, Wilma"

5

"Wij (de erven van D. van Gog Veld) hebben Amstel Uitvaarten ervaren als een professionele club met oog voor zorgen en wensen van de nabestaanden. Alle medewerkers waarmee we in contact gekomen zijn, waren duidelijk en helder in de communicatie en zorgden ervoor dat we wisten wat wel of niet konden verwachten. Ook het transport en verzorging van de overledene was prima in orde. Dank daarvoor. Met vriendelijke groet, Namens de erven John van Gog"

5

"Wij zijn zeer tevreden met Peter en Ria van Amstel Uitvaart. Het is uiteindelijk veel fijner zonder begrafenis ondernemer omdat je alles op je eigen manier kunt invullen en Peter voor “basis” zorgt die nodig is bij een uitvaart zoals de kist, de koeling, Ria die hielp met thuisopbaring en onze chauffeur was. Er is toch niets mooiers dan alles verder op je eigen manier te kunnen doen voor de uitvaart? Zo hebben we de dienst helemaal zelf gedaan en de kist beschilderd met alle kleinkinderen van onze vader. Perfecte service en allebei goed bereikbaar en altijd bereid al je vragen te beantwoorden. Ik zou zo weer een uitvaart met ze doen! Dank voor jullie hulp."

5

"Alhoewel er geen directe aanleiding was om op die zonnige vrijdagmiddag hals-over-kop het budgetcrematiepakket "Intiem" te regelen, bleek mijn voorgevoel me niet te bedriegen. Mijn beste vriend John was 24 uur later overleden. Vanaf het allereerste telefonisch contact met Peter van Schaik kan ik uitsluitend spreken in superlatieven over de organisatie van de uitvaart die -onverwacht snel- concreet geregeld moest worden. Peter heeft me, telefonisch, per mail en sms onvermoeibaar bij gestaan met professionele adviezen en met warme aandacht, ongeacht het tijdstip van de dag. Eén voorbeeld uit vele: Ik wilde die zaterdagavond om 23.15 uur (!) een sms'je sturen als tussentijdse dank voor alles wat er tot dan toe onder zijn leiding was verzorgd. Op dat moment onhandig met mijn IPhone belde ik er ongeluk, in plaats van te sms'en, en verbrak direct de verbinding...maar Peter belde me onmiddellijk terug om te vragen waarmee hij me van dienst kon zijn en nam -zo laat nog- alle tijd om met mij de gebeurtenissen van die verdrietige dag door te nemen. Ook mijn dank en complimenten voor Judith en Arend, die op professionele, respectvolle wijze John hebben overgebracht vanuit het ziekenhuis naar het rouwcentrum, waar we 5 dagen later in besloten kring intiem en sfeervol afscheid hebben genomen van John. Ook daarbij verliep alles volledig naar wens. Met al deze geweldige service en persoonlijke aandacht verdient "Amstel-Uitvaarten" vijf schitterende sterren ***** Suzanne Kamsteeg."

5

"De plechtigheid was uitstekend verzorgd en de organisatie en inzet van Peter Vermeer was geweldig! Ook de locatie was prima. Mijnheer H."

5

"Wij zijn zeer tevreden over hoe Ria Beijer ons heeft begeleid bij alles wat er geregeld moest worden. Ze was zeer betrokken en stond open voor onze wensen. Fijn dat het op een ongedwongen manier kon."

5

"Peter, Afgelopen donderdag vond de uitvaart plaats van mijn vader. De uitvaart werd volledig verzorgd door Amstel uitvaarten en RSN Rouwcentrum in Tolbert. Terugkijkend kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben over de manier waarop Monique en haar collega's de uitvaart hebben verzorgd. Ik heb haar naar afloop al complimenten gemaakt, maar wil ook jou laten weten dat we zeer content zijn over de manier waarop het is verlopen. Met vriendelijke groet, S."

5

"Amstel Uitvaarten werkte zoals je hoopt bij het aangaan van een contract. Keuzemogelijkheden. Ruim voldoende informatie, ook telefonisch, wat bij dergelijk gevoelige materie erg prettig is. Gemaakte afspraken worden voor 100% nagekomen. De uitvoering was bescheiden en kundig. Voor mensen met deze passende wensen zeer aan te raden. Het gevoel achteraf is rustig en tevreden."

5

"Beste van Amstel uitvaarten, Na contact met jullie (peter) hebben wij het contact en het afscheid als zeer prettig ervaren. Rustig, respectvol en professioneel. Het afscheid was mooi en dat dankzij jullie Tim en zijn collega waar we helaas de naam niet meer van weten hebben hiervoor gezorgd en daarvoor een heel groot compliment en dank! Fijn dat dezelfde personen deze dagen aanwezig waren. Nogmaals heel erg bedankt voor dit mooie afscheid van onze vader & opa, (Hains de Boer) Met vriendelijke groet,"

5

"Geachte heer Peter van Schaik, Betreft: Amstel uitvaarten. Hartelijk dank voor de eindnota voor de uitvaart van mijn zus. Wij zijn u dankbaar voor de intieme sfeer welke u heeft weten te scheppen bij de uitvaart van mijn zus. Wij vonden het buitengewoon netjes en accuraat verzorgd. Met vriendelijke groet, J. Pastoor"

5

"Wij zijn ontzettend tevreden met de steun die wij kregen van Amstel uitvaarten. De vader van mijn kinderen had niets geregeld. Toen hij plotseling overleed vielen mijn kinderen in een diep gat. Ik heb contact gezocht met Amstel uitvaarten en werd heel professioneel te woord gestaan. Er is met veel respect met de overleden en met ons omgegaan. Toen mijn dochter op het laatste moment besloot dat ze haar vader toch nog één maal wou zien werd de crematie een uur uitgesteld. Dit hebben wij als heel fijn ervaren bij het grote verlies van hun dierbare vader en opa. Ik zelf werk in de zorg en weet hoe er omgegaan kan worden met familieleden. Ik zou iedereen Amstel uitvaarten aanraden van ons krijgen ze een dikke tien."

5

"Wij hebben onlangs de uitvaart van onze echtgenoot, (schoon)vader en opa laten verzorgen door Amstel uitvaarten. Bij eerdere uitvaarten is ons gebleken dat we ons vaak ongemakkelijk voelden bij de wijze waarop ons zaken verkocht werden waarvan de rekening enorm opliep terwijl je op je klompen aanvoelt dat er 'gebruik' wordt gemaakt van je kwetsbare toestand en (emotionele) druk om toch vooral 'het beste voor de overledene' te willen. Dit keer zagen we het overlijden al tijdig aankomen dus hadden zelf al de nodige voorbereidingen getroffen. Zo ook de keuze voor een uitvaartonderneming. Ook al was er sprake van een uitvaartverzekering hebben we toch nog eens om ons heen gekeken en kwamen terecht bij Budgetcrematie.nl. Niet zozeer de naam maar de transparante wijze van communiceren en presenteren sprak ons aan. We moet toegeven dat we ons ietwat ongemakkelijk voelden bij de term 'Budgetcrematie' welke de geboden lading ook niet dekt hebben we mogen ervaren. Wat ons geboden werd was geheel in lijn met hetgeen geschetst werd op de site en ook keurig op deze wijze uitgevoerd en afgehandeld. In de persoon van Robert van Haren zijn we prima begeleid en mogen terugkijken op een gedachtenisvolle uitvaart. Daarbij mogen we overigens de schitterende locatie en prima begeleiding van Schoorsveld niet onvermeld laten. We bevelen u Amstel uitvaarten van harte aan met de aantekening dat de naam 'Budgetcrematie' op geen enkele wijze afbreuk doet aan een waardig afscheid maar u wel zekerheid geeft in een emotionele en soms onzekere tijd. Met vriendelijke groet, Cees, Waalre"

5

"Ik kan iedereen Amstel uitvaarten aanraden. Wij waren erg tevreden over de correcte en prima verzorging en afhandeling van alles. Er wordt niet geprobeerd om er nog van alles omheen te verkopen, dit heb ik wel anders meegemaakt bij een vorig overlijden. Kortom correct, to the point en eerlijk. Erg belangrijk bij zo'n gebeurtenis. Bedankt Peter en Robert."

5