Nu een crematie? Je kunt ons nu bellen. Tel: 088 – 605 12 05 24/7 Online

Beoordelingen

"Toen bleek dat mijn broer binnen een paar dagen zou gaan overlijden hebben we op het internet gezocht naar een uitvaartondernemer die een eenvoudige maar waardige uitvaart zou kunnen regelen voor een klein gezelschap (ca 15 personen) in Den Haag . Na een paar offertes van uitvaartondernemingen te hebben ontvangen kwamen we uit bij Peter van Schaik van Amstel Uitvaarten. Hij regelde de uitvaart geheel volgens onze wensen in het Crematorium Ockenburgh in Den Haag in de zeer sfeervolle, huiskamerachtige Rozenkamer. Peter begeleidde het geheel via telefoon en email op prettige en efficiënte wijze. De offerte van Amstel Uitvaarten was zeer concurrerend en volledig, zonder financiële verrassingen achteraf. Gelet op mijn positieve ervaringen kan ik dan ook Amstel Uitvaarten zonder meer aanbevelen. Deze aanbeveling geldt ook voor de faciliteiten en het personeel van het Crematorium Ockenburgh."

5

"Wij hebben onlangs de uitvaart van onze echtgenoot, (schoon)vader en opa laten verzorgen door Amstel uitvaarten. Bij eerdere uitvaarten is ons gebleken dat we ons vaak ongemakkelijk voelden bij de wijze waarop ons zaken verkocht werden waarvan de rekening enorm opliep terwijl je op je klompen aanvoelt dat er 'gebruik' wordt gemaakt van je kwetsbare toestand en (emotionele) druk om toch vooral 'het beste voor de overledene' te willen. Dit keer zagen we het overlijden al tijdig aankomen dus hadden zelf al de nodige voorbereidingen getroffen. Zo ook de keuze voor een uitvaartonderneming. Ook al was er sprake van een uitvaartverzekering hebben we toch nog eens om ons heen gekeken en kwamen terecht bij Budgetcrematie.nl. Niet zozeer de naam maar de transparante wijze van communiceren en presenteren sprak ons aan. We moet toegeven dat we ons ietwat ongemakkelijk voelden bij de term 'Budgetcrematie' welke de geboden lading ook niet dekt hebben we mogen ervaren. Wat ons geboden werd was geheel in lijn met hetgeen geschetst werd op de site en ook keurig op deze wijze uitgevoerd en afgehandeld. We zijn prima begeleid en mogen terugkijken op een gedachtenisvolle uitvaart. Daarbij mogen we overigens de schitterende locatie en prima begeleiding van Schoorsveld niet onvermeld laten. We bevelen u Amstel uitvaarten van harte aan met de aantekening dat de naam 'Budgetcrematie' op geen enkele wijze afbreuk doet aan een waardig afscheid maar u wel zekerheid geeft in een emotionele en soms onzekere tijd. Met vriendelijke groet, Cees, Waalre"

5

"Geachte heer van Schaik, Het is al weer even geleden (6 april), dat U de uitvaart heeft verzorgd voor mijn broer. Hierbij wil ik U, ook namens mijn ouders en andere familieleden, bedanken voor de goede zorgen vóór, tijdens en na de crematie. Vooraf wist ik niet wat ik kon verwachten en was dan ook enigzins sceptisch. Echter het eerste telefoongesprek en de direct daarop volgende uitgebreide persoonlijke mail gaven mij een goed gevoel. Ook de kontakten daarna heb ik als zeer prettig ervaren. Hiervoor mijn complimenten. Henk"

5

"Ik ben zeer professioneel en vooral vriendelijk geholpen door Peter. Niks is te veel. Vragen worden netjes en duidelijk beantwoord. Altijd te bereiken en hij is zeer behulpzaam. Doet meer voor je dan nodig waardoor je in goede handen bent."

5

"Ik kan iedereen Amstel uitvaarten aanraden. Wij waren erg tevreden over de correcte en prima verzorging en afhandeling van alles. Er wordt niet geprobeerd om er nog van alles omheen te verkopen, dit heb ik wel anders meegemaakt bij een vorig overlijden. Kortom correct, to the point en eerlijk. Erg belangrijk bij zo'n gebeurtenis. Bedankt Peter en Robert."

5

"Na het overlijden van onze vader hebben wij contact gezocht met dhr van Schaik van Amstel-uitvaarten. Alle communicatie is telefonisch, wat voor ons toch een beetje onwennig was. Het was geruststellend om mee te maken dat zeer helder werd gecommuniceerd en alles duidelijk via e-mail werd bevestigd. De begeleiding was top. De uitvaart was in Voerendaal en ook daar zijn wij zeer over te spreken. Wij werden daar heel goed ontvangen en geholpen. Iedereen toonde daar de empathie die wij nodig hadden. Het is misschien vreemd om te zeggen, maar voor de prijs die wij betaalden, was de kwaliteit van de diensten zeer hoog. Wij kunnen Amstel-uitvaarten zeker aanbevelen. Met vriendelijke groeten, Wilma"

5

"Een eenvoudige uitvaart, zonder toeters en bellen. Precies zoals mijn vrouw het wilde."

5

"Geachte heer van Schaik, beste Peter, Vanaf aanvang tot op heden zijn wij uitermate tevreden over uw dienstverlening, heldere uiteenzetting, professionele begeleiding, het nakomen van afspraken en vanwege uw oprechte zorgzaamheid ingevolge de uitvaart van onze dierbare moeder, schoonmoeder en oma. Woorden schieten hiervoor tekort en wij kunnen hiervoor maar één woord bedenken, '' SUBLIEM ''. Uw steun in deze waarderen wij oprecht en wensen dat u verdere levensloop voorspoedig verloopt. Ontzettend bedankt voor het vertrouwen ! Met vriendelijke groeten. Hoogachtend, Jerry, Monica en Jasmin"

5

"Wij zijn zeer tevreden met Peter en Ria van Amstel Uitvaart. Het is uiteindelijk veel fijner zonder begrafenis ondernemer omdat je alles op je eigen manier kunt invullen en Peter voor “basis” zorgt die nodig is bij een uitvaart zoals de kist, de koeling, Ria die hielp met thuisopbaring en onze chauffeur was. Er is toch niets mooiers dan alles verder op je eigen manier te kunnen doen voor de uitvaart? Zo hebben we de dienst helemaal zelf gedaan en de kist beschilderd met alle kleinkinderen van onze vader. Perfecte service en allebei goed bereikbaar en altijd bereid al je vragen te beantwoorden. Ik zou zo weer een uitvaart met ze doen! Dank voor jullie hulp."

5

"Beste Peter, Hartstikke bedankt voor de mooie uitvaart. Wij zijn zeer tevreden over de organisatie, aandacht en de professionaliteit van jou en jouw organisatie. Wij hebben ervaren dat jij, Roos en Robert net dat stapje extra hebben gezet wat het voor de nabestaanden mooier maakt dan alleen maar verzorgen van een uitvaart. Nogmaals Bedankt! Ga zo door! Groet, Dani"

5

"Vorige week maandag hebben mijn familie en ik afscheid genomen van onze moeder/vrouw. Wij zijn heel tevreden over hoe respectvol je was, een goede samenwerking. Dat je toch op ons verzoek er voor hebt gezorgd dat wij nog een paar dagen bij onze moeder konden zijn. We hebben er nog over gepraat en we dachten er allemaal hetzelfde over. Heel fijn dat jij ons hebt geholpen met alles regelen. En achteraf nog een email ontvangen met de vraag hoe het nu gaat met ons, heel aardig. Heel erg bedankt hiervoor, namens ons allemaal. Groetjes Myrthe Brankaert"

5

"Mijn moeder was terminaal en het was niet duidelijk hoe lang haar overlijden op zich zou laten wachten. Omdat ik enig kind ben, besloot ik alvast wat voorwerk te doen. De wens van mijn moeder was om het kleinschalig te houden. In 2015 was mijn vader overleden en toen hebben we ons achteraf behoorlijk bedonderd gevoeld over de kosten die toen onnodig hoog zijn uitgepakt ondanks dat we hadden aangegeven dit niet te willen. Op maandag via internet bij budget crematie terecht gekomen en een zeer verhelderend en eerlijk gesprek met Peter van Schaick gehad. Wat een uitermate eerlijke en vriendelijke man. Hij begrijpt terdege dat niet iedereen een verzekering heeft en maar lukraak dingen kan laten uitvoeren. De prijsopgave die ik heb gekregen was zeer helder, duidelijk en tot op de cent af nauwkeurig. Het bleek dat het niet te vroeg was geweest dat ik contact had opgenomen, want op woensdag ochtend moest ik Peter al informeren dat mijn moeder was overleden. Hij hield steeds contact over de stand van zaken en gaf aan dat als er zaken waren die ik wilde veranderen dat natuurlijk nog steeds mogelijk was en wat de kosten daarvan dan zouden zijn. Helder, transparant! De crematie was prima voorbereid door Peter. Locatie prima en de medewerkers van het crematorium ook. De dienst heb ik zelf voorbereid en begeleid voor mijn moeder. Het had niet mooier kunnen zijn, en mijn moeder is trots op me, dat weet ik zeker! Ook is er na afloop € 100,00 terugbetaald voor een dienst waar ik uiteindelijk geen gebruik van wilde maken. Kortom, ik kan niet anders doen dan mijn lof uitspreken voor Peter! Peter, nogmaals hartelijk dank dat ik met een warm gevoel kan terugdenken aan dit afscheid van mijn moeder! Hartelijke groeten, Erica van den Berg"

5

"Mooie nieuwe recensie Beste heer van Schaik, Dank voor uw bericht. Wij zijn bijzonder tevreden over de gang van zaken. De zaken waren uitstekend geregeld. De auto met de kist werk enkele uren na onze afspraak aangeleverd. Keurig geplaatst en van koeling voorzien. Na enkele dagen de kist met een keurige rouwauto afgevoerd. Al met al prima verzorgd. Wij waren bijzonder tevreden. met vriendelijke groet Jari"

5

"Opa wilde een simpele besloten uitvaart. Peter - van Amstel Uitvaarten- heeft dat perfect en met respect uitgevoerd. Mijn dank hiervoor. Monique"

5

"Beste Peter, Bedankt voor jullie diensten namens mijn moeder voor de prima begeleiding v.w.b. het regelen van de crematie door jullie in de persoon van Wilma. Ze wees ons steeds op belangrijke aandachtspunten en mijn moeder en de aanwezigen hebben de crematie van mijn vader ervaren als fijn en positief ervaren. Danny"

5

"Beste Peter, Zoals is afgesproken, willen wij je laten weten dat de uitvaart van Halina Nieuwenhuis naar wens is verlopen. Wij zijn tevreden zoals het afscheid is gegaan, de omgeving en de verzorging waren uitstekend. De communicatie was duidelijk, de afhandeling was zoals afgesproken, evenals de administratieve afwikkeling waren goed geregeld. Wij willen jullie hiervoor hartelijk bedanken."

5

"Hoi Peter, Bedankt voor het regelen van de uitvaart etc. Het is zo gegaan zoals we ons hadden voorgesteld. Groet Gerrie."

5

"Hoi Peter, Bij deze wil ik jou bedanken voor de bijzonder goede afhandeling van de uitvaart van mijn zoon Wesley, jou team heeft in mijn ogen er alles aan gedaan om alles zo netjes en goed mogelijk in goede banen te leiden, vanaf het ophalen van mijn zoon thuis tot aan de plechtigheid in Lelystad waren jullie er ook voor ons. Grote eer moet ook gaan naar Renatho, hij heeft van het begin tot het einde ons van deskundig advies voorzien, maar ook zijn collega Kimberly heeft er alles aan gedaan om alles goed te laten verlopen. Ik zou als er naar gevraagd word, jou bedrijf zeker aanbevelen, en ga je adres hier thuis bij mij ook vastleggen, want er komt ongetwijfeld een dag dat ik aan de beurt ben, en dan is jou bedrijf zeker een optie. Namens mijn zoon Richard en mij, hartelijk bedankt voor de geweldige hulp die wij van jou en je team hebben mogen ontvangen. Leo"

5

"Ben zeer tevreden over begeleiding van Amstel Uitvaarten. Het was een zeer waardig afscheid geworden, mede door vriendelijke en behulpzame begeleiding van Peter van Schaik en op locatie Will Bierman Top geregeld! Met vriendelijke groet,"

5

"Geachte heer Van Schaik, Bij deze wil ik u hartelijk danken voor de voortreffelijke begeleiding en uitleg van de crematie van mijn moeder. Het afscheid in het crematorium was netjes en zeer goed verzorgd. Met vriendelijke groet, C.H."

5

"Alhoewel er geen directe aanleiding was om op die zonnige vrijdagmiddag hals-over-kop het budgetcrematiepakket "Intiem" te regelen, bleek mijn voorgevoel me niet te bedriegen. Mijn beste vriend John was 24 uur later overleden. Vanaf het allereerste telefonisch contact met Peter van Schaik kan ik uitsluitend spreken in superlatieven over de organisatie van de uitvaart die -onverwacht snel- concreet geregeld moest worden. Peter heeft me, telefonisch, per mail en sms onvermoeibaar bij gestaan met professionele adviezen en met warme aandacht, ongeacht het tijdstip van de dag. Eén voorbeeld uit vele: Ik wilde die zaterdagavond om 23.15 uur (!) een sms'je sturen als tussentijdse dank voor alles wat er tot dan toe onder zijn leiding was verzorgd. Op dat moment onhandig met mijn IPhone belde ik er ongeluk, in plaats van te sms'en, en verbrak direct de verbinding...maar Peter belde me onmiddellijk terug om te vragen waarmee hij me van dienst kon zijn en nam -zo laat nog- alle tijd om met mij de gebeurtenissen van die verdrietige dag door te nemen. Ook mijn dank en complimenten voor Judith en Arend, die op professionele, respectvolle wijze John hebben overgebracht vanuit het ziekenhuis naar het rouwcentrum, waar we 5 dagen later in besloten kring intiem en sfeervol afscheid hebben genomen van John. Ook daarbij verliep alles volledig naar wens. Met al deze geweldige service en persoonlijke aandacht verdient "Amstel-Uitvaarten" vijf schitterende sterren ***** Suzanne Kamsteeg."

5

"Heldere en duidelijke communicatie. Je betaalt alleen wat voor wat je echt nodig hebt en dat wordt zeer goed verzorgd. Amstel Uitvaarten houdt zich aan de afspraken. Vriendelijke mensen. Wij kijken terug op een waardig afscheid en kunnen Amstel Uitvaarten aan iedereen aanbevelen."

5

"Wij zijn zeer tevreden over hoe Ria Beijer ons heeft begeleid bij alles wat er geregeld moest worden. Ze was zeer betrokken en stond open voor onze wensen. Fijn dat het op een ongedwongen manier kon."

5

"Onze hartelijke dank voor de goede en respectvolle verzorging van mijn man(schoon)vader en opa voor en tijdens de uitvaart. In het bijzonder willen wij Yvonne van Eyck bedanken. Voor alle steun die zij ons heeft gegeven. Wij hebben het als heel bijzonder ervaren dat wij de laatste handelingen als familie mochten doen. Dit heeft ons goed gedaan. Bij Peter van Schaik van Amstel Uitvaart-Budget crematie konden wij met onze vragen terecht, zodat wij een stukje zorg minder hadden. Onze dank hiervoor. Met vriendelijke groet Mw Bal en familie."

5

"Beste Peter, Iede en Elvie, Voor het eerst moest ik zelf een crematie regelen. Een vreselijke taak om te doen terwijl mijn emoties enorm waren. Ik besloot de mensen om mij heen om raad te vragen en door een geluk kwam ik bij jou terecht Peter. En dat was echt geluk! Jullie hebben mij zo goed begeleid, waren open, eerlijk en heel redelijk met de kosten. Het was fijn dat jullie meedachten en tips gaven. Iede en Elvie, jullie hebben mij/ons heel goed door de dagen geholpen. Jullie warmte en goede begeleiding maakte het allemaal net iets minder moeilijk. Ik kon echt op jullie leunen. Allemaal heel erg bedankt! Liefs, Daphne"

5

"Gedurende de moeilijke tijd die wij ervaarden hadden wij veel steun aan veel mensen om ons heen. Dat geldt ook voor uw collega’s die ons bij de uitvaart bijstonden. Mijn dank daarvoor."

5

"beste peter van schaik wij willen u nogmaals hartelijk danken voor het begrip en mede leven met het verlies van onze moeder u heeft het verzorgt zoals wij het het liefst wilden u heeft iets wat voor u toch wel zakelijk is zo persoonlijk mogelijk gemaakt dat heeft ons heel goed gedaan ook heeft u ons goed geinformeerd en kwamen wij niet voor verassingen te staan het was erg fijn dat u alles zo snel geregeld heeft zoals wij gevraagd hadden. bij deze dank u wel namens de gehele familie"

5

"Toen onze (schoon)vader, die in Wallonië (zuid België) woonde, overleed, waren we op zoek naar een begrafenisondernemer. Omdat Wallonië Franstalig is konden wij geen ondernemer vinden die Nederlands sprak. Toen kwam het idee om de uitvaart in Nederland te doen. Om de kosten zo laag mogelijk te houden kwamen bij budgetcrematie uit van Amstel uitvaarten. Het pakket intiem, die zij aanboden, spraak ons zeer aan. Peter van Amstel uitvaarten heeft een vervoerder gevonden van België naar Nederland en regelde allerlei andere zaken naar volle tevredenheid. De tweede dag na het overlijden is onze (schoon)vader op een waardige manier opgehaald. De uitvaart zelf was nog mooier dan wij hadden gehoopt en verwacht. Wij hebben op een mooie wijze afscheid genomen van onze (schoon)vader. Onze (schoon)moeder zal haar uitvaart op dezelfde wijze willen doen als het haar tijd is. Waardering 5 sterren Wilma en Rolf van Lit"

5

"Heel erg blij dat wij hebben gekozen voor een budget uitvaart voor mijn moeder. Dit wordt georganiseerd door Amstel Uitvaarten. In het recente verleden heb ik de kosten voor een uitvaart als belachelijk hoog ervaren. Daarbij kwam dat er onduidelijke informatie was over kosten, een heel hoge rekening, en achteraf nog meer kosten waardoor de hoge rekening extra tegenviel. Deze keer dus uitgezocht hoe het ook anders kon. Ik moet eerlijk bekennen dat ik was voorbereid op weinig service, maar kan ik niet anders zeggen dan dat de service van Amstel Uitvaarten GEWELDIG was. Ik werd over iedere punt en komma gebeld, kon elk moment van de dag mailen of bellen, kreeg a la minute antwoord. Er kon nog veranderd worden, niets was een probleem. Veel en uitgebreide informatie, ik voelde me enorm gesteund en geholpen! Heel persoonlijke begeleiding. Wij kozen voor pakket Intiem, wat inhoudt dat we met maar 12 mensen waren, maar kregen heel fijne ruimten voor het afscheid, locatie van het uitvaartcentrum in goed overleg, en we waren 4.000 euro minder duur uit dan bij de uitvaart die ik vorig jaar heb georganiseerd bij een landelijk zeer bekende organisatie. Budgetuitvaart? Ik zeg; 'doen!'. Amstel Uitvaarten, heel erg bedankt! Nympha de Ronden"

5

"Beste Robert Het is al wel een paar maanden geleden dat mijn zoon is overleden, maar ik wil toch nog erg graag jullie bedanken voor de manier waarop jullie alles hebben geregeld. Het was een zware tijd voor ons maar jullie hebben goed aangevoeld dat wij allen achter de beslissing van mijn zoon stonden en hebben ons allen met respect behandeld. Heel veel dank. Groet, Nellie Nugteren"

5

"Heb grote bewondering voor de snelheid, zorgvuldigheid, flexibiliteit en liefdevolle zorg en aandacht die ons ten deel viel voor, tijdens en na de uitvaart van mijn pleegzoon Pascal. Mijn hemel, wat helpt het toch als je gesteund wordt en er met je meegedacht wordt in die intens verdrietige tijden. Iede, als vertegenwoordiger van Amstel Uitvaarten, draagt in zijn gedrag al de waarden uit waarvoor Amstel Uitvaarten staat. Heel veel dank! Joy Uppelschoten- Vis"

5

"Beste Peter, Wij hebben het als bijzonder prettig ervaren om met jullie te mogen samenwerken. Dank jullie wel. Vriendelijke groet, Luc"

5

"Beste van Amstel uitvaarten, Na contact met jullie (peter) hebben wij het contact en het afscheid als zeer prettig ervaren. Rustig, respectvol en professioneel. Het afscheid was mooi en dat dankzij jullie Tim en zijn collega waar we helaas de naam niet meer van weten hebben hiervoor gezorgd en daarvoor een heel groot compliment en dank! Fijn dat dezelfde personen deze dagen aanwezig waren. Nogmaals heel erg bedankt voor dit mooie afscheid van onze vader & opa, (Hains de Boer) Met vriendelijke groet,"

5

"Beste Peter, Maikkel en ik zijn dik tevreden over de afhandeling van de uitvaart van onze (schoon)vader van afgelopen vrijdag. De gesprekken met u vanaf begin qua informatie tot aan het eind heeft u ons begeleidt in dit hele proces. Mooier en beter hadden wij het echt niet kunnen treffen. Nogmaals bijzonder bedankt!"

5

"beste heer van schaik, ondanks dat u zelf niet de crematie heeft kunnen begeleiden wil ik toch een dikke pluim geven aan amstel uitvaarten uw vervanger mevrouw karen paternotte heeft de dienst en begeleiding erg goed gedaan. ook tijdens de uitvaart heeft zij mooi gesproken. alles wat in haar macht lag om te regelen heeft zij gedaan. we hebben echt op een mooie manier afscheid kunnen nemen van mijn vader. nogmaals een dikke pluim voor amstel uitvaarten Met vriendelijke groet, John Kroek"

5

"Geachte heer van Schaik, De nota voldaan en onze dank aan Simone die een 10 verdient qua hulp en bijstand aan de familie. Een ieder die aan ons een verzoek doet in verband met het kiezen van de uitvaart regeling zullen wij haar en uiteraard uw firma van harte aanbevelen. Met Vriendelijke groet, Christiaan"

5

"Onlangs afscheid van mijn moeder genomen, dit was haar keuze. Zij had een uitgesproken mening over de wijze waarop haar afscheid diende plaats te vinden. Jullie zijn onze weg geweest. Een lichtpunt, steun en toeverlaat in donkere tijden. Waardoor het afscheid van mijn moeder geen diep, donker en verdrietig moment is geworden, maar een moment van vrede, rust, respect en liefde."

5

"Namens de erven van mevrouw D. Folkertsma, willen wij Amstel uitvaarten bedanken voor de goede zorg. Wij werden vriendelijk en professioneel geholpen waardoor voor ons in deze nare tijd veel zorg uit handen werd genomen. Alles werd ons keurig uitgelegd en op de mail gezet zodat wij precies wisten wat wij zelf moesten regelen. Wij konden bellen met vragen het werd ons dan duidelijk uitgelegd. Nogmaals dank namens de familie, wij willen onze ervaring graag met andere mensen delen, je bent hier in goed handen. Met vriendelijke groet, Familie Koopman"

5

"De plechtigheid was uitstekend verzorgd en de organisatie en inzet van Peter Vermeer was geweldig! Ook de locatie was prima. Mijnheer H."

5

"Wij zijn ontzettend tevreden met de steun die wij kregen van Amstel uitvaarten. De vader van mijn kinderen had niets geregeld. Toen hij plotseling overleed vielen mijn kinderen in een diep gat. Ik heb contact gezocht met Amstel uitvaarten en werd heel professioneel te woord gestaan. Er is met veel respect met de overleden en met ons omgegaan. Toen mijn dochter op het laatste moment besloot dat ze haar vader toch nog één maal wou zien werd de crematie een uur uitgesteld. Dit hebben wij als heel fijn ervaren bij het grote verlies van hun dierbare vader en opa. Ik zelf werk in de zorg en weet hoe er omgegaan kan worden met familieleden. Ik zou iedereen Amstel uitvaarten aanraden van ons krijgen ze een dikke tien."

5

"Wij (de erven van D. van Gog Veld) hebben Amstel Uitvaarten ervaren als een professionele club met oog voor zorgen en wensen van de nabestaanden. Alle medewerkers waarmee we in contact gekomen zijn, waren duidelijk en helder in de communicatie en zorgden ervoor dat we wisten wat wel of niet konden verwachten. Ook het transport en verzorging van de overledene was prima in orde. Dank daarvoor. Met vriendelijke groet, Namens de erven John van Gog"

5

"Langs deze weg wil ik graag een recensie schrijven over Amstel Uitvaart Amstel Uitvaart heeft mij uitstekend geholpen! Op 24 Augustus werd mijn dierbare zoon begraven Amstel Uitvaart heeft tot in de puntjes voor alles geregeld Alle lof voor Amstel Uitvaart! ! Ik beveel amstel Uitvaart dan ook zeer aan! Hartelijk dank !! Met vriendelijke groet, Elly Amsterdam"

5

"Robert, vorige week maandag hebben mijn familie en ik afscheid genomen van onze moeder/vrouw. Wij zijn heel tevreden over hoe respectvol je was, een goede samenwerking. Dat je toch op ons verzoek er voor hebt gezorgd dat wij nog een paar dagen bij onze moeder konden zijn. We hebben er nog over gepraat en we dachten er allemaal hetzelfde over. Heel fijn dat jij ons hebt geholpen met alles regelen. En achteraf nog een email ontvangen met de vraag hoe het nu gaat met ons, heel aardig. Heel erg bedankt hiervoor, namens ons allemaal. Groetjes Myrthe"

5

"Peter, Afgelopen donderdag vond de uitvaart plaats van mijn vader. De uitvaart werd volledig verzorgd door Amstel uitvaarten en RSN Rouwcentrum in Tolbert. Terugkijkend kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben over de manier waarop Monique en haar collega's de uitvaart hebben verzorgd. Ik heb haar naar afloop al complimenten gemaakt, maar wil ook jou laten weten dat we zeer content zijn over de manier waarop het is verlopen. Met vriendelijke groet, S."

5

"Geachte heer Peter van Schaik, Betreft: Amstel uitvaarten. Hartelijk dank voor de eindnota voor de uitvaart van mijn zus. Wij zijn u dankbaar voor de intieme sfeer welke u heeft weten te scheppen bij de uitvaart van mijn zus. Wij vonden het buitengewoon netjes en accuraat verzorgd. Met vriendelijke groet, J. Pastoor"

5

"Amstel Uitvaarten werkte zoals je hoopt bij het aangaan van een contract. Keuzemogelijkheden. Ruim voldoende informatie, ook telefonisch, wat bij dergelijk gevoelige materie erg prettig is. Gemaakte afspraken worden voor 100% nagekomen. De uitvoering was bescheiden en kundig. Voor mensen met deze passende wensen zeer aan te raden. Het gevoel achteraf is rustig en tevreden."

5

"Voordat onze moeder is overleden heb ik verschillende offertes aangevraagd. Peter was de enige ondernemer die mij persoonlijk opbelde om te vragen over verdere wensen. Toen onze moeder is overleden is alles wat wij besproken hebben in gang gezet. Alle mensen die betrokken waren met de uitvaart waren zeer professioneel, maar dat is niet het belangrijkste. Het belangrijkste was dat deze mensen stuk voor stuk heel warm en meelevend waren. Ik ben heel erg tevreden over de kwaliteit en prijs verhouding, daarom raad ik iedereen aan om met Peter en zijn team de laatste wensen van een dierbare gedenkwaardig neer te zetten."

5

"Op een voor ons heel moeilijk moment was het contact met Peter van Schaik van Budgetcrematie altijd aangenaam en ter zake. Vanaf het eerste contact, maanden voor het overlijden, tot het overmaken van het resterende geld van de uitvaartverzekering, heeft Peter van Schaik ons met uiterste deskundigheid, maar ook menselijkheid en empathie te woord gestaan. Alles is zoals afgesproken verlopen, met aangename verrassingen tussendoor zoals een mooie houten, milieuvriendelijke kist. Hopelijk hoef ik niet nog eens een crematie te regelen, maar als dat nodig is, zou ik dat zeker weer met Peter van Schaik bij Budgetcrematies willen doen."

5

"''Wij hebben Iede als een ‘frisse wind’ ervaren. Een energieke, betrouwbare en betrokken jongeman. Hij onderhield tot op de dag van de uitvaart (telefonisch) contact met ons betreffende de stand van zaken. Daarnaast vroeg hij regelmatig hoe het met ons ging. Hij nam ons met gemak mee tijdens een klein stukje van onze verdrietige reis.'"

5

"Beste Peter, Nog hartelijk dank voor de uitstekende begeleiding bij het afscheid van mijn vrouw jongstleden vrijdag. Mooi dat je zelf ook nog even aanwezig kon zijn. Ook fijn was dat we werden opgevangen door een begeleider van het uitvaartcentrum zelf. De afscheidsruimte was precies goed, qua grootte en qua inrichting. We hebben zo op een indrukwekkende wijze afscheid kunnen nemen. Alle aanwezigen vonden het een mooi afscheid. Ook mijn hond die nog een paar likjes aan mijn vrouw heeft gegeven. Na afloop hebben we heerlijk geluncht in Lage Vuursche en ’s middags met vrienden en kennissen een borrel gedronken op het leden van mijn vrouw. Ik zal je - Amstel Uitvaarten - zeker aanbevelen bij anderen. Groet, Cock"

5

"Op 14 december 2021 heeft de crematie plaats gevonden van mijn broer Robert Jan de Zoete, geboortedatum 18 juli 1952. De gehele afhandeling en begeleiding door mevrouw Eva Man heeft naar alle tevredenheid plaats gevonden. Haar benadering en kennis van zaken was bewonderswaardig En gaf de nodige rust tijdens deze hectische tijd. Tevens had zij ook gevoel voor de ontstane irritaties onderling binnen de familie en wist daar goed mee om te gaan en er door heen te prikken. Omdat ik degene was die alles verder moest regelen, in nauwe samenwerking met Eva Man, kan ik terug kijken naar een geslaagde afhandeling. Daarvoor ben ik Eva Man zeer dankbaar en Eva Man is uitermate geschikt voor haar functie, straalt vertrouwen en respect uit en is een rustpunt geweest (en zal blijven) in deze heftige periode. Nogmaals dank voor haar inzet en zeker haar aanwezigheid, die mij voldoende kracht heeft gegeven om het laatste te kunnen doen voor mijn broer, zoals hij dat gewild zou hebben. Met vriendelijke groet, Peter de Zoete"

5

"Bedankt Robert voor je inzet en begeleiding. Wij zijn allemaal zeer tevreden over de uitvaartdienst van Cocky. Hieronder ook de aanwezigen tijdens de dienst. We gaan nu inderdaad genieten van onze vakantie en daarna volgt nog een periode van hard werken in verband met de afwikkeling. We zullen desgevraagd aan Amstel laten weten dat alles volledig naar wens is verlopen. Wij wensen jou en Kimberly en je broer verder alle goeds toe. Met vriendelijke groet, Anky en Frank de Vries"

5

"Peter van Amstel Uitvaarten heeft ons uitstekend ontzorgd in een zeer zware periode. De goede bereikbaarheid, uitleg en begeleiding door het traject heen hebben ons ontzettend geholpen! Ik kan Peter enkel ontzettend bedanken en aan iedereen aanbevelen!"

5

"Nog bedankt voor alles. Het is perfect en rustig gegaan zoals mijn vader dat wilde. mvg Elly"

5

"Crematie op maat bij Amstel uitvaarten/budgetcrematie hebben wij als zeer goed ervaren. Geen onnodige kosten, alles kan op maat en naar wens ingevuld worden. Wij vonden de communicatie prettig en met de overledene is zeer respectvol omgegaan. Wij vonden het heel bijzonder dat iemand bij het ophalen van de overledene een stuk voor de auto heeft gelopen. De kosten zijn, door het weghalen van zaken die niet nodig zijn, zeer vriendelijk in vergelijking met veel anderen. Wij bevelen dit bedrijf aan. Met vriendelijke groet, Trix en Jos"

5

Budgetcrematie en Top Uitvaarten zijn handelsnamen van Amstel Uitvaarten.

Ook mogelijk: Repatriëring overledene naar het buitenland
Wat is het, wat moet je doen en welke kosten komen er bij kijken? Wij geven alle antwoorden.
Lees meer